Jetson/L4T/r32.6.x patches

From eLinux.org
< Jetson‎ | L4T
Jump to: navigation, search

OTA

[Image based] Image based OTA got error when no ethernet is available
https://forums.developer.nvidia.com/t/image-based-over-the-air-update-question/186110/19
[BUP] BUP update fails for NX FAB=200 modules.
https://forums.developer.nvidia.com/t/invalid-device-spec-generated-during-bootloader-update/195651


Camera

[VI-5] V4L2 timeout leads to NULL pointer dereference in kernel
https://forums.developer.nvidia.com/t/187824/12/
[VI5] Disable ECC/CRC checking.
https://forums.developer.nvidia.com/t/196126/9
[Multi-camera] patch to fix "Invalid sensor placement is set" failure.
https://forums.developer.nvidia.com/t/184902/10/
[ARGUS] Support output size smaller than 640x480
https://forums.developer.nvidia.com/t/192651/46

Misc

[u-boot] fixes for TX2-NX failed to boot-up by loading dtb via Jetson-IO or FDT path.
https://forums.developer.nvidia.com/t/188599/8/
[u-boot] revise offsets for TX2-NX to allows a disk-based DTB (via FDT in extlinux.conf) to be used with the current kernel image.
https://forums.developer.nvidia.com/t/197775/10/
[flash] fixes for --no-flash command not works on Xavier-NX 
https://forums.developer.nvidia.com/t/190164/
[flash] Flash single partition with initrd flash
https://forums.developer.nvidia.com/t/initrd-flash-single-partition-issue/197379/4 
[source code] source_sync.sh fails to download AGXI source code
https://forums.developer.nvidia.com/t/jetpack-4-6-production-release-with-l4t-32-6-1/185596/5
[flash] initrd flash nvme faild for TX2-NX 
https://forums.developer.nvidia.com/t/having-problems-booting-tx2-nx-off-ssd-drive/212186/3
[system] nvpmodel.conf PM_CONFIG to configure the default power mode
https://forums.developer.nvidia.com/t/197985/13/

Multimedia

[gstreamer] patch for running v4l2src + nvcompositor
https://forums.developer.nvidia.com/t/200014/5
[gstreamer] Memory leak in UDP streaming
https://forums.developer.nvidia.com/t/175198/11
[gstreamer] fail to build libgstnveglglessink.so
https://forums.developer.nvidia.com/t/205726/6
[jetson_multimedia_api] An error on H265 decoder
https://forums.developer.nvidia.com/t/204638/14